vrijdag 8 april 2011

Presentatrice Astrid Joosten heeft intentie om jaren door te gaan met nieuw satirische tv-show Kanniewaarzijn

VARA presentatrice Astrid Joosten heeft de intentie om jaren door te gaan met haar nieuwe satirische tv-show Kanniewaarzijn.
Astrid Joosten verheugt zich dan ook zeer op haar nieuwe satirische tv-show Kanniewaarzijn, maar is tegelijkertijd ook bang voor eventuele kritiek. “Ik sla na 27 jaar een geheel nieuwe weg is, namelijk die van satire. Dat is een hele uitdaging; ik kan er ook ongelooflijk mee op mijn bek gaan“, legt de presentatrice uit in VARAgids.
 
Als het vakkundig goed gemaakt is, is het een succes, zegt Astrid Joosten. “En omdat het een nieuw genre is, is dat een avontuur voor mij. Zekerheid bestaat niet bij televisie.“
Astrid Joosten moet met dit programma waarin cabaretiers de actualiteit op de hak nemen, een groot publiek bereiken. “Kanniewaarzijn is, anders dan bijvoorbeeld 16 Miljoen Rechters, bedoeld voor een groot publiek. Het moet om te lachen zijn en ik hoop dat we er af en toe ook nog iets mee oplossen. De ploeg waarmee we het maken is zo leuk en op elkaar ingespeeld, daarom heb ik er vertrouwen in.”
Er komen voorlopig zeven afleveringen. “De netmanager van Nederland 1 wilde het graag voor de zomer uitgeprobeerd hebben. En er waren nog zeven lege plekken in het schema. Ik vind het wel fijn om na zeven afleveringen te kunnen evalueren.”
“Het is gevaarlijk om te zeggen, maar ik heb de intentie om hier jaren mee door te gaan. Het is in potentie een programma dat over vijf jaar nog bestaat”, aldus Astrid Joosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten