donderdag 21 oktober 2010

Astrid Joosten in Tijd voor MAX over haar boek 'Onmogelijke liefdes'Astrid Joosten kwam in Tijd voor MAX over haar boek 'Onmogelijke liefdes' vertellen.

Verder, Fotoboeken voor op de salontafel.

Bijna dagelijks verschijnen er nieuwe fotoboeken over verschillende onderwerpen: de salontafelboeken. Tijd voor MAX is benieuwd naar het verhaal achter deze boeken.

En verder ook nog:
Tijd voor MAX Medisch: deze week praten we met huisarts Ted van Essen over sikkelcelanemie

Hoofdgast: Astrid Joosten.

Astrid Joosten heeft een boek geschreven over onmogelijke liefdes.

Vanaf maandag 4 januari 2010 gaat Tijd voor MAX weer van start. Even over half zes nemen Martine van Os en Sybrand Niessen de dag met u door.

In Tijd voor MAX dit seizoen onder andere de actualiteiten van de dag, bijzondere themagesprekken en consumentenverhalen.

Onze vaste huisarts Ted van Essen brengt u op de hoogte van het medische nieuws. Maar we gaan ook op zoek naar 'de nieuwe Dekselse Dame' en zoeken en herenigen we mensen in Vrienden van Vroeger.

Tijd voor MAX is van maandag tot en met donderdag (live) om 17.35 uur op Nederland 2.

Te gast in Tijd voor MAX: Astrid Joosten

Astrid Joosten is geboren op 22 maart 1958 in Beverwijk. Voor haar studie verruilt zij Beverwijk voor Amsterdam.

Astrid Joosten doorloopt het atheneum heeft tegelijkertijd diverse bijbaantjes. Na het atheneum kiest Astrid voor een studie Spaans. Naast deze studie begint zij ook met de studie massacommunicatie.

Naast haar studio geeft Astrid Joosten Spaanse lessen in een buurthuis en werkt ze als tolk/vertaler voor onder andere de politie.

Wanneer haar vader haar wijst op een advertentie voor omroepster bij de VARA, zijn de eerste stappen naar tv gemaakt. Op 6 januari 1983 is Astrid Joosten voor het eerst als omroepster te zien.

Na wat kleine presentatieklussen stapt Astrid in 1987 over naar de TROS. Daar presenteert zijn Jongbloed en Joosten, samen met Jaap Jongbloed, en Triviant.

Ook zingt ze bij de TROS samen met Linda de Mol in een TV show.

In 1990 gaat Astrid Joosten weer terug naar de VARA. Daar presenteert zijn onder andere Anno Joosten, Show van je Leven, Oog in Oog en Twee voor Twaalf.

Dit laatste programma presenteert zij nu nog. Astrid volgt ook een opleiding tot vinoloog en schrijft met Thérèse Boer, eigenaresse van restaurant de Librije, diverse boeken.

In 2002 verscheen het boek Verboden liefdes.

Hierin interviews door Astrid Joosten met minnaressen van getrouwde mannen.

In het vervolg, Onmogelijke liefdes, geeft Astrid Joosten een nog completer beeld over waarom mensen vallen voor de ‘verkeerde’.

Onder andere hierover praten wij met Astrid Joosten in Tijd voor MAX.Geen opmerkingen:

Een reactie posten