woensdag 11 november 2009

Gaat Astrid Joosten na de VARA scheurkalender nu ook uit de kleren voor cover van mannenblad?

De bloot verhalen over Astrid Joosten houden maar niet op.

Na de VARA naakt scheurkalender bij Mooi weer de Leeuw, getoond door Paul de Leeuw in zijn uitzending vorige week, staat Astrid Joosten nu ook op de Playboy site.

Op de site doet Astrid Joosten mee aan de contest: 'Wie Wil Jij Het Liefst bloot In Pl@yboy Zien?'Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.


Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Van Wie Wil Jij Haar Borsten Het Liefst Naakt In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op foto's en/of video's van jouw favoriete bekende babe.Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.Op de site gestemd worden voor de glamour fotoshoot van Astrid Joosten.Wij houden de ontwikkelingen omtrent Astrid Joosten en een eventuele cover fotoshoot voor het mannenblad nauw in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten