dinsdag 27 september 2011

Astrid Joosten ging kaal in Zie Ze Vliegen

Astrid Joosten ging kaal in Zie Ze Vliegen.
In de derde aflevering van Zie Ze Vliegen waren gastrollen weggelegd voor Jan Kooijman en Astrid Joosten. Carlo Boszhard verklapte al bij de perspresentatie dat Astrid Joosten zich in een gewaagde pose zou begeven.
Nu blijkt dat de Vara-presentatrice een badmuts opzet, waardoor ze kaal lijkt. Haar Vara-collega Matthijs van Nieuwkerk ging haar al voor in De TV Kantine, wat leidde tot een behoorlijk grappige sketch.
In de aflevering loopt de spanning tussen de Rotterdamse incheckdames Mel (Carlo) en Kel (Irene) hoog op, beiden willen ze graag incheckmanager worden nu Ellen (Kim van Kooten) met zwangerschapsverlof gaat.
Naast Astrid Joosten verder: Jan Kooijman krijgt te maken met douane beambten Ria Munster (Irene Moors) en Ben de Roo (Carlo Boszhard). Hij wordt aangehouden omdat er een collectie dubieuze films in zijn koffer worden aangetroffen, waarvan Jan beweert dat hij deze heeft meegesmokkeld voor een BN’er vriend.
Chantal Janzen en Gordon kruipen deze week onder andere in de huid van de Amsterdamse familie Van der Veer die een week te vroeg op het vliegveld staan om in te checken.
En we volgen de verdere ontwikkelingen van de vaste karakters: Tommie mag een nieuwe collega van eigen kaliber inwerken bij de Happy Burger, Eugenes vlucht komt in turbulentie terecht, Piloot Jacqueline flirt voor de ogen van haar vreemdgaande man met een collega, Omar heeft een nieuw geweldig lucratief idee voor zijn reizigers en Irma en Peter doen wederom hun beklag bij de Goedkoopair balie over hun helse vakantie.
Astrid Joosten heeft voor haar gastrol in Zie Ze Vliegen een kleine metamorfose ondergaan. Ze verschijnt zaterdag met een kaal hoofd in de komedieserie. Dat hebben de makers laten weten.
Astrid Joosten speelt een passagier die aan boord van het vliegtuig iets merkwaardigs is verloren. Daarom schakelt ze de hulp in van medewerker Moses Leidsman, een rol van Carlo Boszhard. “Moses doet natuurlijk zijn uiterste best om haar op geheel eigen wijze te assisteren“, aldus de productie.
De andere gastrol naast die van Astrid Joosten in deze aflevering is voor Jan Kooijman. “Hij wordt aangehouden omdat er een collectie dubieuze films in zijn koffer worden aangetroffen, waarvan Jan beweerd dat hij deze heeft meegesmokkeld voor een BN’er vriend.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten