donderdag 11 augustus 2011

Astrid Joosten gastrol in RTL 4-komedie 'Zie Ze Vliegen' van Carlo Boszhard en Irene Moors

Astrid Joosten gastrol in RTL 4-komedie 'Zie Ze Vliegen' van Carlo Boszhard en Irene Moors
Astrid Joosten speelt een gastrol in de nieuwe RTL 4-komedie Ze Ze Vliegen van Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat heeft RTL woensdag laten weten.
 
Het TV Kantine duo wist naast Astrid Joosten meer bekende Nederlanders te strikken voor de opna- mes op Rotterdam Airport. Zo maken ook Esmée Denters, Nina Brink, Jan Kooijman, Loretta Schrijver, Tijl Beckand en Willeke Alberti hun opwachting in de serie over de belevenissen van het personeel op een grote luchthaven. De eerste aflevering is op 20 augustus.

Na het succes van De TV Kantine zijn Carlo Boszhard en Irene Moors vanaf zaterdag 20 augustus met de gloednieuwe comedy Zie Ze Vliegen te zien bij RTL 4. In deze docu-comedy, gebaseerd op het Britse Come Fly With Me, spelen Carlo en Irene, samen met Gordon en Chantal Janzen veertig verschillende types die je doorgaans tegenkomt op een vliegveld.
 
Zeven weken lang volgt de camera al het personeel en dus kruipt het viertal in de huid van de piloten en stewardessen, de klagende reizigers, de koffiedame, de toiletdame en alle andere bonte types die op het vliegveld werken of aanwezig zijn.
Zie Ze Vliegen volgt onder andere Melanie (Carlo) en Kelly (Irene), twee Rotterdamse dames die onder leiding van manager Ellen (gespeeld door Kim van Kooten) achter de Goedkoopair-balies op geheel eigen wijze de klanten incheckt.
 
Goedkoopair is de vliegtuigmaatschappij waarbij het altijd goedkoopair is dan bij een ander. De ietwat vreemde oplossingen die de maatschappij bedenkt om de prijzen zo laag mogelijk te houden, worden allemaal aan het daglicht gesteld. Naast Goedkoopair volgt de serie ook de betrouwbare maatschappij KNL en de Limburgse lowcoast vliegtuigmaatschappij Fly Limburg.
Gordon gaat aan de slag bij Fly Limburg. Hij kruipt in de huid van Eugene, één van de Limburgse stewards die ten koste van alles en iedereen de beste wil zijn in zijn vak. Ook is hij te zien als Samir, de Marokkaanse grondmedewerker van Goedkoopair die de blits maakt op het vliegveld met zijn mobiele karretje.
 
Chantal Janzen schittert onder andere als Irma, die samen met Peter (Carlo) het Groningse koppel vormt, dat wekelijks een klaagzang afsteekt over hun vakantie. Als de 92-jarige Duitse passagier Hetty Wolfe ondergaat Chantal tevens een ware transformatie die heel wat stof doet opwaaien op het vliegveld.
Carlo kruipt ook nog in de huid van Moses Leidsman, de troubleshooter van de KNL, Tommie Kroes, de Limburgse jongen die dolgraag piloot wil worden, Omar Baba, de louche eigenaar van Goedkoopair en Petra Kant, de business class stewardess die vies is van economy reizigers. Irene speelt types als Ingrid Voet, chef vreemdelingenpolitie, die argwanend is tegen iedereen met een buitenlandse naam.
 
Maar ook Ellis, een passagier met een enorme Disney-obsessie en Susan Kegel, een toiletdame die de hele dag door opera zingt zijn karakters die Irene zich eigen maakt. Samen vormen Carlo en Irene het pilotenstel: Hendrik en Jaqcueline, de bagagemedewerkers John en Zwaantje, het paparazzi duo Jaap en Tonnie, douaniers Ben en Ria en nog veel meer.
De camera is overal en altijd aanwezig en volgt dus ook alle mensen die vertrekken en aankomen op het vliegveld. Gastspelers die in Zie Ze Vliegen het vliegveld bezoeken zijn onder meer Jan Kooijman, Tijl Beckand, Willeke Alberti, Loretta Schrijver, Astrid Joosten maar ook Esmee Denters en Nina Storms.
Over anderhalve week beleeft Zie Ze Vliegen dus zijn première op RTL 4, de nieuwe comedyserie van Carlo Boszhard, Irene Moors, Chantal Janzen en Gordon. Het is een hertaling van Come Fly With Me. De vier kruipen in de huid van talloze typetjes, maar laten zich ook vergezellen door bekende koppen voor een gastrol. Verrassend genoeg blijkt Nina Storms zich te lenen voor zo’n gastrol. Nu heb ik de zakenvrouw in publieke optredens nooit kunnen betrappen op al te veel humor, ik ben heel benieuwd hoe ze het er in Zie Ze Vliegen vanafbrengt.
Andere gastrollen worden vertolkt door Jan Kooijman, Tijl Beckand, Willeke Alberti, Loretta Schrijver, Astrid Joosten en Esmée Denters.
In Zie Ze Vliegen spelen Carlo en Irene, samen met Gordon en Chantal Janzen veertig verschillende types die je doorgaans tegenkomt op een vliegveld. Zeven weken lang volgt de camera al het personeel en dus kruipt het viertal in de huid van de piloten en stewardessen, de klagende reizigers, de koffiedame, de toiletdame en alle andere bonte types die op het vliegveld werken of aanwezig zijn.
Binnenkort dus Astrid Joosten in een gastrol bij de RTL 4-komedie 'Zie Ze Vliegen' van Carlo Boszhard en Irene Moors.

1 opmerking: