zondag 27 februari 2011

Twee voor Twaalf presentatrice Astrid Joosten: 'Linda De Mol is veranderd door Botox'

 
Twee voor Twaalf presentatrice Astrid Joosten: 'Linda De Mol is veranderd door Botox'
Linda de Mol is enorm veranderd door de Botox-behandeling die ze heeft ondergaan.
 
Dat zei Astrid Joosten in een interview met Algemeen Dagblad.
 
Volgens de presentatrice is De Mol niet de enige in de Nederlandse televisiewereld die iets aan de ouderdomsverschijnselen heeft laten doen.
 
"Ik ben in omroepland een van de laatste die nog niets heeft laten doen. Dat hoor ik van de visagisten, want die zien precies waar het littekentje zit."
Astrid Joosten meent dat de persoonlijkheden van de Vara een uitzondering zijn op het gebied van cosmetische ingrepen.
 
"Buiten de Vara neemt iedereen maar naar hartelust injecties, melkzuur, facelifts en weet ik veel wat." De presentatrice heeft daar niets mee en vindt dat je in het televisievak moet oppassen dat je uiterlijk niet de steunpilaar van je werk wordt.
 
"Als ik zie hoe jong mensen in de televisiewereld al van alles laten verbouwen, heb ik daar echt bedenkingen bij. Dan ben je op een gegeven moment klaar met werken, want dan ben je niet meer mooi."
Astrid Joosten (47) presenteert voor de VARA de programma's 'Zestien miljoen rechters' en 'Twee voor twaalf'.
 
Eerder presenteerde ze voor de Tros de talkshow 'Jongbloed en Joosten' met Jaap Jongbloed. In 2005 maakte Astrid Joosten haar filmdebuut in 'Off screen', waarin ze te zien was naast Jeroen Krabbé.
‘Twee voor Twaalf’, was voor het eerst te zien op 1 oktober 1971. Nu bestaat het programma 25 jaar en op 6 oktober gaat het programma weer een nieuw seizoen in op Nederland 3. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt een bijzondere serie ‘Super-2voor12’s’ uitgezonden, waarin ‘oude’ winnaars het tegen elkaar opnemen.
Zestien koppels, die ooit bij Joop Koopman (presentator van 1971 tot en met 1981) óf Astrid Joosten de derde ronde hebben gewonnen, gaan strijden om een plek in de finale. Wie in die finale terechtkomt, kan zich met recht de beste 2voor12-winnaar ooit noemen én 25.000 euro winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten