dinsdag 21 september 2010

Astrid Joosten in Moraalridders van presentatoren Andries Knevel en Tijs van den BrinkOp 9-3-2010 kwam Astrid Joosten in Moraalridders van presentatoren Andries Knevel en Tijs van den Brink uitleg geven over haar boek 'Onmogelijke liefdes'.

Vara-presentatrice Astrid Joosten interviewde vrouwen en mannen die verzeild raakten in een 'verboden' liefde. De verhalen tekende ze op in haar nieuwe boek 'Onmogelijke liefdes'.

In Moraalridders vertelt Astrid Joosten hoe ze ertoe kwam weer een boek over dit thema te schrijven. Wat vindt ze van mensen die een buitenechtelijke relatie hebben en heeft ze een verklaring waarom mensen het zichzelf en hun dierbaren zo moeilijk maken? Kortom: heeft Astrid Joosten er zelf ook en 'moreel' oordeel over?

Boekinfo
Onmogelijke liefdes

Astrid Joosten, Onmogelijke Liefdes, Uitgeverij Prometheus, Amsterdam 2010 | € 15,00 | ISBN 9789 0446 149 92

Het was één van de ontluisterende resultaten van de grote seks enquête die condoomfabrikant Durex in 2005 hield: 22 procent van de hele wereldbevolking gaat vreemd, en de kans ligt tussen de 40 en 76 procent dat u er tijdens uw relatie of huwelijk mee te maken krijgt.

In haar nieuwe boek 'Onmogelijke liefdes' (Prometheus) gaat de Nederlandse tv-presentatrice Astrid Joosten op zoek naar de verhalen achter die cijfers.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten