vrijdag 17 juni 2011

Astrid Joosten speelt vrouw Peter van der Vorst in de Sinterklaas film het Raadsel van 5 December

Astrid Joosten speelt vrouw Peter van der Vorst in de Sinterklaas film het Raadsel van 5 December
De presentatoren Peter van der Vorst en Astrid Joosten hebben een rol gekregen in de film Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. De twee spelen echtgenoten.
De Nederlandse ster presentatoren Peter van der Vorst en Astrid Joosten hebben dus een rol gekregen in de film Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. De royaltyverslaggever speelt de vader van een gezin en de presentatrice Joosten speelt zijn echtgenote.
Ook Jack Spijkerman, Marga Bult, Bert Kuizinga, Sjoerd Pleijsier, Frits Sissing en Marga Bult hebben rollen in de kinderfilm. Ruimtevaarder André Kuipers speelt een astronaut in de film. In de film wordt Sinterklaas gevangen gehouden door de gemene Dr. Brein, een rol van Pamela Teves.
Sinterklaas en het Raadsel van 5 December wordt geregisseerd door Martijn van Nellestijn. "Het is de eerste keer voor onder anderen Jack en Astrid Joosten dat ze op het witte doek verschijnen", zegt de regisseur.
 
Klein foutje, Astrid Joosten was al eerder actrice in de Nederlandse speelfilm Off Screen.
Off Screen met het echte acteerdebuut van Astrid Joosten vertelt het fictieve verhaal van wat voorafging aan de gijzeling in de Rembrandt Toren. Door de bizarre vriendschap met een topman uit het bedrijfsleven (Jeroen Krabbé) krijgt buschauffeur John Voerman (Jan Decleir) het gevoel dat er eindelijk iemand is die hem begrijpt. Iemand die ook ziet dat er geheime boodschappen via breedbeeldtelevisies naar de wereld worden uitgestraald om mensen te beïnvloeden en manipuleren. Maar op het moment dat John naar buiten wil treden met zijn ontdekkingen, lijkt alle informatie zich tegen hem te keren en eindigt het verhaal in een tragisch drama.
De film met Astrid Joosten wordt de vierde in de Sinterklaasreeks van Van Nellestijn. De opnamen van de Sinterklaasfilm gaan dit weekend van start en lopen tot eind juli. De film komt enkele weken voor sinterklaas in de bioscopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten