zaterdag 15 januari 2011

Komt presentatrice Astrid Joosten terug met Vara-titel Hoe Bestaat Het?

Komt presentatrice Astrid Joosten terug met Vara-titel Hoe Bestaat Het?
Daar gaat het wel steeds meer op Lijken. Hoe Bestaat Het lijkt zijn comeback te maken op de Nederlandse televisie. De Vara nam op 7 januari een pilot op van het amusementsprogramma, gepresenteerd door Astrid Joosten. Ze wordt daarin bijgestaan door cabaretiers als Mike Boddé en Sara Kroos. Ze bespreken absurde situaties en misstanden van de overheid en dingen die we dagelijks om ons heen zien.
Hoe Bestaat Het werd in de jaren ’70 zes seizoenen lang gemaakt en wordt ook wel gezien als de officieuze voorloper van Ook Dat Nog.
De remake van oude, succesvolle programma’s gaat dus door. De VARA komt volgend jaar terug met het satirische consumentenmagazine Hoe Bestaat Het uit de jaren 70. Astrid Joosten gaat het presenteren.
In 1975 startte de VARA met het consumentenprogramma waarin maatschappelijke misstanden op satirische wijze aan de kaak werden gesteld (Holland op zijn smalst). Hoe Bestaat Het was gebaseerd op That’s life van de BBC en was de voorloper van Ook Dat Nog van de KRO. Het werd zes jaar lang gemaakt door Ati Dijckmeester, Hans Emmering en Joop Brussée.
Dit jaar komt het programma waarschijnlijkterug. Astrid Joosten gaat het presenteren en er zijn tekstschrijvers en cabaretiers voor de nieuwe reeks aangetrokken, onder wie Mike Boddé en Sara Kroos. Op 7 januari vond er een pilot plaats.

Herinnert u ze zich nog, de hilarische sketches uit Ook dat nog? De officieuze voorloper van dit programma, Hoe bestaat het, krijgt mogelijk een comeback op televisie.
De VARA heeft aangekondigd een pilot op te nemen van Hoe bestaat het. Astrid Joosten neemt de presentatie voor haar rekening.

Cabaretiers als Mike Boddé en Sara Kroos moeten voor de komische personificatie van de aan de kaak gestelde misstanden van overheid of instanties zorgen.
De historie van Hoe bestaat het gaat ver terug. Het amusementsprogramma was in de jaren zeventig zes seizoenen lang te zien. Als de pilot met Astrid Joosten in de smaak valt, zullen we er ruim dertig jaar na dato in een gemoderniseerde versie weer voor kunnen gaan zitten.

maandag 10 januari 2011

Astrid Joosten uit de kleren op de VARA scheurkalender 2009!


Astrid Joosten primeur bij het programma Mooi weer de Leeuw van Paul de Leeuw.



Achter de coulissen is de Astrid Joosten naakt kalender van Pl@yboy in de merchandise stand van de VARA te koop.



Het is een scheurkalender, zoals de jakhals het vertelde, dus iedere maand weer een andere naaktfoto van Astrid Joosten aan de muur.



Als je lid wordt van de VARA, krijg je de naaktkalender van Astrid Joosten gratis.



Dit alles was natuurlijk in scene gezet. Sven van 7 had namelijk een wens eens achter de schermen te kijken in de studio bij het programma Mooi weer de Leeuw, en Paul de Leeuw, altijd in voor een grap, had natuurlijk allerlei vreemde zaken klaargezet achter de coulissen.




Dus voor de nieuwe VARA leden, helaas geen naakt Playboy scheurkalender van Astrid Joosten binnenkort in jullie brievenbus ;-)