zondag 29 november 2009

Astrid Joosten in Tien voor Taal

Voor de afwisseling was presentatrice Astrid Joosten nu eens een keer geen quizmaster, maar panellid in de Nederlandse (NL) taalstrijd op niveau, Tien voor Taal.


Teamcaptains Bart Chabot en Richard Kemper bonden met elkaar de strijd aan. De teamcaptains kregen hulp van de tv-presentatoren Astrid Joosten en Sebastiaan Labrie, Derk Bolt en Jacobine Geel. De presentatie was in handen van Anita Witzier.


En Anita Witzier maakt voor de KRO vanaf 30 juli dan weer het nieuwe programma BlootGewoon, naakt met een missie. In dit programma gaan tien groepen mensen bloot voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een professionele topfotograaf.




De beste naaktfoto’s worden gekozen door een vakjury en de kijkers en gepubliceerd op een naaktkalender die te koop is. De opbrengst van deze naaktkalender wordt evenredig verdeeld over de winnende goede doelen.

woensdag 11 november 2009

Gaat Astrid Joosten na de VARA scheurkalender nu ook uit de kleren voor cover van mannenblad?

De bloot verhalen over Astrid Joosten houden maar niet op.

Na de VARA naakt scheurkalender bij Mooi weer de Leeuw, getoond door Paul de Leeuw in zijn uitzending vorige week, staat Astrid Joosten nu ook op de Playboy site.

Op de site doet Astrid Joosten mee aan de contest: 'Wie Wil Jij Het Liefst bloot In Pl@yboy Zien?'



Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.


Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Van Wie Wil Jij Haar Borsten Het Liefst Naakt In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op foto's en/of video's van jouw favoriete bekende babe.Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.Op de site gestemd worden voor de glamour fotoshoot van Astrid Joosten.



Wij houden de ontwikkelingen omtrent Astrid Joosten en een eventuele cover fotoshoot voor het mannenblad nauw in de gaten!

zondag 1 november 2009

Astrid Joosten in Mooi weer de Leeuw van Paul de Leeuw

Astrid Joosten vroeg in de Mooi weer de Leeuw uitzending van 22-3-2008 aandacht voor de Astrid Uganda Foundation.


Astrid Joosten



Deze organisatie, ter nagedachtenis aan de overleden partner van Jaap Taal, wil zorgen voor ondermeer onderwijs voor de (wees)kinderen van Oeganda.


Astrid Joosten



Voor meer informatie: www.astridugandafoundation.com


Astrid Joosten



Tevens vierde Astrid Joosten bij Paul de Leeuw haar verjaardag!



Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten
Astrid Joosten